Middelen


Toolkit

Jarenlange ervaring van diverse intermediairs in het land zijn gebundeld in een Toolkit. Deze toolkit is een handreiking voor (nieuwe) intermediairs en anderen die een Maatschappelijke Beursvloer willen organiseren. Het uitvoeren van de stappen in de Toolkit hoort uiteindelijk te leiden tot een makkelijke, efficiënte en snelle, maar vooral professionele uitvoering van een Maatschappelijke Beursvloer. De enige voorwaarde die we hanteren is dat wanneer u een Beursvloer organiseert u zich houdt aan de geldende huisstijl (logo, lettertype e.d.) die door ons is ontwikkeld. Hierdoor blijft het merk sterk en herkenbaar. Meer informatie hierover vindt u in de toolkit. Wilt u de Toolkit ontvangen stuur dan een mail aan angelique@beursvloer.com.

Website en matchwall

Sharity organiseert al 14 jaar Beursvloeren door het hele land en heeft daartoe allerlei middelen laten ontwikkelen/bouwen. Één daarvan is een Beursvloerwebsite compleet met aanmeldsysteem. Voor een voorbeeld gaat u naar www.beursvloerdenbosch.nl. Een andere tool is de matchwall. Een mooi ontwerp met een thermometer die u zelf kunt laten stijgen wanneer er matches worden gemaakt. Ook is de matchwall een mooie plek om al uw partners in beeld te brengen door hun logo er groot op te laten verschijnen.  


 

Beursvloertraining

Maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties geven regelmatig aan moeite te hebben om hun vraag op een heldere, eenduidige manier te formuleren. Ook is het lastig voor deze doelgroep om behoefte aan geld te vertalen in een vraag naar concrete ondersteuning door de inzet van menskracht, kennis of middelen. Op de Maatschappelijke Beursvloer wordt immers met gesloten beurs gehandeld.

Om ervoor te zorgen dat er kwalitatief goede matches gemaakt worden op uw Beursvloer is het zeer aan te raden de Beursvloertraining 'Effectief Matchen' aan te bieden aan uw deelnemers. Deze training is bedoeld voor de maatschappelijke organisaties echter bedrijven kunnen ook aanschuiven. De training kent een viertal pijlers:

  • Wat zijn goede hulpvragen?
  • Wat zijn een leuke, creatieve of ludieke tegenprestaties?
  • Hoe ga ik mijzelf en mijn organisatie presenteren?
  • Wat kan ik verwachten van het Beursvloer evenement?

Onderzoek heeft uitgewezen dat organisaties die de training hebben gevolgd succesvoller zijn in het maken van matches op de Beursvloer. Organiseert u een Beursvloer en wilt u uw deelnemers deze training aanbieden stuur dan een mail aan angelique@beursvloer.com

Expertise

Sharity organiseert al jaren Maatschappelijke Beursvloeren in Nederland van A tot Z. Wij delen onze expertise graag zodat ook uw Beursvloer succesvol wordt. Bent u al een paar jaar bezig maar kan uw Beursvloer succesvoller? Dan kan een paar uur coaching al helpen. Of heeft u een mooie projectgroep gevormd maar zoekt u een ervaren projectleider? Of bent u van plan een Beursvloer te gaan organiseren en wilt u zeker weten dat deze eerste editie staat als een huis? U kunt bij ons terecht voor coaching, training, projectleiderschap of de gehele organisatie van uw Beursvloer. Meer weten? Bel met Angelique Ottens op 06-38351304 of stuur een mail aan angelique@beursvloer.com

Communicatiemiddelen

Wanneer u start met de organisatie van een Maatschappelijke Beursvloer zult u (éénmalig) moeten investeren in communicatiemiddelen. Zo heeft u beachvlaggen of banners nodig om de expertisehoeken weer te geven. Daarnaast wilt u natuurlijk laten zien dat er matches worden gemaakt met behulp van bijvoorbeeld 'wuppies' of 'lampjes'. Pennen met daarop het logo om matchformulieren in te vullen zijn altijd een succes en u vergroot daarmee uw naamsbekendheid op slimme wijze. De pennen worden meestal meegenomen en komen op allerhande plaatsen weer terecht. Denk ook aan een welkomstbanner en drukwerk van flyers of notitieblokjes. 

Voor bovenstaande zaken kunt u sponsoren zoeken. Dat is slim. Pas wel op met het plaatsen van logo's van sponsoren op bijvoorbeeld uw beachvlaggen. Wanneer zij later geen sponsor meer zijn zit u nog wel aan het logo vast. Aan te raden is om deze middelen neutraal te houden waar bijvoorbeeld een logo op een wuppie of lampje weer wel heel goed kan.

Sharity heeft een partij waar zij al ruim 20 jaar mee samenwerkt. Een leverancier met goede, snelle service en kwaliteit. DeleoN Promotioneel verzorgt alle bovengenoemde zaken tegen een scherpe prijs. Geïnteresseerd? Neem contact op via 073-6899410.

                                   

Naast de samenwerking met Deleon werken wij ook regelmatig samen met Fotokist.nl. Een zeer gewaardeerde toevoeging op een Beursvloer. Fotokist plaatst een Photobooth (diverse soorten mogelijk) op de Beursvloer, maakt vooraf een speciaal fotokader en iedereen die een match heeft gemaakt kan met elkaar op de foto. Deelnemers ontvangen direct een print van de foto en hebben zo gelijk een aandenken aan de match. Jij ontvangt als organisator alle foto's digitaal. Leuk voor op de website! Zie hieronder een voorbeeld. Geïnteresseerd? Neem contact op met Fotokist.nl via 0413-310797. 

Of u nu gebruik maakt van de toolkit, de website, de matchwall of dat u onze expertise erbij wilt inschakelen, uw Beursvloer wordt er succesvoller en mooier door!

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions