Introductie


De Maatschappelijke Beursvloer is hét lokale matchevenement van Nederland waar bedrijven worden verbonden met maatschappelijke organisaties.

Matches

Op een Beursvloer bieden bedrijven, serviceclubs, onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en overheid hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt gematcht aan de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Zij ontmoeten elkaar op het Beursvloer evenement. Als dank voor het aanbod levert de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Voorbeelden

Een EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte voor de dinsdagavond; een school stelt zijn personeelskantine beschikbaar en krijgt in ruil daarvoor voor 2 medewerkers een training Bedrijfshulpverlening.

Een team medewerkers van een accountantskantoor gaat bankjes plaatsen in de tuin van een grote zorgorganisatie en ontvangt als dank een goed verzorgde BBQ.

Een communicatiebureau maakt samen met de voedselbank een communicatieplan om de naamsbekenheid te vergroten. De voedselbank plaatst het logo van de aanbieder een jaar lang op de vrachtwagen.

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions