Opzet


Goed voorbereide afgevaardigden van maatschappelijke organisaties, bedrijven, serviceclubs, overheid en onderwijsinstellingen ontmoeten elkaar en gaan netwerken.

Er zijn verschillende categoriën waar de deelnemers met hun vraag of aanbod terecht kunnen. Denk hierbij aan menskracht, materiaal of expertise. In een dergelijk hoek treffen zij iedereen die een vraag of aanbod heeft op dat gebied. Hoekmannen en -vrouwen helpen bij het maken van een match. Hoekmannen en -vrouwen zijn mensen die een groot lokaal netwerk hebben en zo de juiste personen met elkaar in contact kunnen brengen.

Maar eerst is de opening. Een lokale bekendheid opent de Beursvloer. Partijen die elkaar anders niet snel tegenkomen, spreken elkaar. De spreekstalmeester (dagvoorzitter) stuurt de Beursvloer aan en zorgt dat iedereen blijft handelen. Een Maatschappelijke Beursvloer kent 1.5 tot 2 uur handelstijd. Iedereen is gespitst op het vinden van goede contacten. Het is een heel dynamisch evenement.

Wil je deelnemen aan een Maatschappelijke Beursvloer? Ga naar het overzicht van alle Beursvloeren in Nederland in de AGENDA.

Wil jij zelf een Beursvloer organiseren? Ga naar BEURSVLOER ORGANISEREN.

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions