Middelen

Van website tot wuppie. Van beachvlag tot matchwall. Je vindt het hier.


Website
 

Sharity organiseert al vanaf 2008 Beursvloeren door het hele land en heeft daartoe allerlei middelen laten ontwikkelen/bouwen. Één daarvan is een Beursvloerwebsite compleet met aanmeldsysteem. Voor een voorbeeld ga je naar www.beursvloerdenbosch.nl. De prijs van de website is van een aantal factoren afhankelijk. Wil je meer informatie over prijzen? Bel dan even met Angelique Ottens op 06-38351304.
 

Matchwall
 

Een andere tool is de matchwall. Een mooi ontwerp met een thermometer die je zelf kunt laten stijgen wanneer er matches worden gemaakt. Ook is de matchwall een mooie plek om al je partners/sponsoren/vrienden in beeld te brengen door hun logo er groot op te laten verschijnen. De matchwall is los verkrijgbaar. Je betaalt eenmalig € 500,- en kunt deze wall daarna jaren gebruiken!
 

Communicatiemiddelen
 

Wanneer je start met de organisatie van een Maatschappelijke Beursvloer zul je (éénmalig) moeten investeren in communicatiemiddelen. Zo heb je beachvlaggen of banners nodig om de expertisehoeken weer te geven. Daarnaast wil je natuurlijk laten zien dat er matches worden gemaakt met behulp van bijvoorbeeld 'wuppies' of 'lampjes'. Pennen met daarop het logo om matchformulieren in te vullen zijn altijd een succes en je vergroot daarmee de naamsbekendheid op slimme wijze. De pennen worden meestal meegenomen en komen op allerhande plaatsen weer terecht. Denk ook aan een welkomstbanner en drukwerk van flyers of notitieblokjes. 

Voor bovenstaande zaken kun je sponsoren zoeken. Dat is slim. Pas wel op met het plaatsen van logo's van sponsoren op bijvoorbeeld de beachvlaggen. Wanneer zij later geen sponsor meer zijn, zit je nog wel aan het logo vast. Aan te raden is om deze middelen neutraal te houden terwijl bijvoorbeeld een logo op een wuppie of lampje weer wel heel goed kan.

Sharity heeft een partij waar zij al ruim 25 jaar erg prettig mee samenwerkt. Een leverancier met goede, snelle service en kwaliteit. DeleoN Promotioneel verzorgt alle bovengenoemde zaken tegen een scherpe prijs. Geïnteresseerd? Neem contact op met Ellis ter Heine via 073-6899410.

                                   

Naast de samenwerking met Deleon werken wij ook regelmatig samen met Fotokist.nl. Een zeer gewaardeerde toevoeging op een Beursvloer. Fotokist plaatst een Photobooth (diverse soorten mogelijk) op de Beursvloer, maakt vooraf een speciaal fotokader en iedereen die een match heeft gemaakt kan met elkaar op de foto. Deelnemers ontvangen direct een print van de foto en hebben zo gelijk een aandenken aan de match. Jij ontvangt als organisator alle foto's digitaal. Leuk voor op de website! Zie hieronder een voorbeeld. Geïnteresseerd? Neem contact op met Fotokist.nl via 0413-310797. 

Of je nu gebruik maakt van de website, de matchwall of dat je onze expertise erbij wilt inschakelen, jouw Beursvloer wordt er succesvoller en mooier door!

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions