Introductie


Maak kennis met de wereld van de Maatschappelijke Beursvloer, dé plek waar bedrijven met een helpende hand samenkomen met maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan ondersteuning. Hier ontstaan niet zomaar samenwerkingen, hier worden 'matches' gesmeed die impact maken!
 

Wat gebeurt er op de Beursvloer? Een kleurrijk spectrum van bedrijven, serviceclubs, onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en overheden biedt niet alleen kennis, kunde, middelen, materialen en een helpende hand aan, maar opent ook de deuren van hun waardevolle netwerken. Dit alles wordt vervolgens nauwgezet afgestemd op de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. 

Wat maakt deze matches zo bijzonder? Hier draait het niet alleen om handelen, maar om het creëren van gelijkwaardige partnerschappen. Het is een uitwisseling waarbij de waarde van het aanbod wordt erkend door de maatschappelijke organisaties, die op hun beurt een tegenprestatie leveren. Gesloten beurzen, open harten.

Laat me je inspireren met enkele voorbeelden:

  • een EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte en vindt die in de gastvrije personeelskantine van een school. Als dank krijgt de school een op maat gemaakte Bedrijfshulpverleningstraining voor twee van haar medewerkers.

  • Een accountantskantoor plaatst bankjes in de tuin van een zorgorganisatie en wordt beloond met een smakelijke BBQ.

  • Een communicatiebureau en de voedselbank bundelen hun krachten voor een communicatieplan dat de naamsbekendheid vergroot. Als blijk van waardering prijkt het logo van het bureau een jaar lang op de vrachtwagen van de voedselbank.

Heeft jouw gemeente nog geen Maatschappelijke Beursvloer? Bel me dan om te kijken hoe en wanneer we de eerste editie in jouw stad kunnen neerzetten. Want op de Beursvloer worden betekenisvolle connecties gesmeed en wordt waarde toegevoegd aan de samenleving, allemaal zonder een cent te betalen. Dit is niet zomaar handelen, dit is investeren in een betere wereld. Organiseer een Beursvloer en ontdek de kracht van gesloten beurzen met een openhartige impact!

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions