Opzet


Ontmoet goed voorbereide deelnemers van diverse maatschappelijke organisaties, bedrijven, serviceclubs, overheid- en onderwijsinstellingen die samenkomen met één doel: het creëren van waardevolle verbindingen.
 

De Beursvloer begint een jaar (in het geval van de eerste editie) of een half jaar voor het evenement zelf. Deze ruime voorbereidingstijd is essentieel, want succesvolle matches vereisen zorgvuldige begeleiding. Als organisator is het jouw taak om de deelnemers te begeleiden, en hoe beter je dat doet, des te indrukwekkender zal het resultaat van jouw Beursvloer zijn.

Deelnemers, variërend van maatschappelijke organisaties tot bedrijven, moeten goed voorbereid zijn. Maatschappelijke organisaties moeten met doordachte hulpvragen komen in de juiste categorieën zoals menskracht, faciliteiten, materialen of expertise. Bedrijven moeten weten wat er van hen wordt verwacht en welke behoeften er zijn bij de organisaties. Een gedegen voorbereiding is de sleutel tot succes.

Voor de organisatie op de dag zelf zijn sponsoren en een toegewijd team van vrijwilligers cruciaal. Van hoekmannen- en vrouwen tot een Beursvloernotaris, en van vrijwilligers die formulieren controleren tot gastheren die de deelnemers welkom heten. Eenmaal binnen moeten de deelnemers begrijpen hoe de Beursvloer werkt en hoe ze tot een succesvolle 'match' kunnen komen.

Wil jij een onvergetelijke Beursvloer in jouw gemeente organiseren en vraag je je af hoe je dit het beste aanpakt? Er zijn verschillende opties beschikbaar. Volg de training, vraag mij om coaching, of laat mij de Beursvloer voor je organiseren. Ongeacht de gekozen vorm is het einddoel altijd een succesvolle Beursvloer voor jouw gemeente!

Neem contact met mij op via telefoon op 06-38351304 of stuur een e-mail naar angelique@beursvloer.com. Laten we samen bouwen aan een waardevolle en succesvolle Beursvloer-ervaring!

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions