Organisatoren

Deze training is bedoeld voor organisaties die zelf een Beursvloer willen organiseren


Ontdek het geheime recept voor een bruisende en succesvolle Beursvloer!
 

De Beursvloer, hét evenement dat bedrijven met een hart voor sociale impact verbindt met (vrijwilligers)organisaties die ondersteuning nodig hebben. Waarom is de Beursvloer zo krachtig? Het is eenvoudig: je brengt in één middag alle betrokken partijen bij elkaar, wat efficiënter is dan traditionele 1-op-1 matching. In talloze steden is de Beursvloer uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek, een jaarlijks hoogtepunt voor zowel organisaties als bedrijven.

Maar wat is het geheim achter het organiseren van een Beursvloer die niet alleen effectief is, maar ook leuk en uitnodigend? Wat zijn de essentiële ingrediënten en wie zijn de onmisbare spelers die je nodig hebt om dit event tot een succes te maken?

Als jij wilt ontdekken hoe je een sprankelende Beursvloer op poten zet in jouw gemeente, of als je jouw bestaande Beursvloer naar nieuwe hoogten wilt tillen, ben je hier aan het juiste adres.
 

De trainer
 

Met een indrukwekkende staat van dienst van maar liefst 15 jaar in het vakkundig organiseren van Beursvloeren, onthult Angelique Ottens de geheimen van een succesvolle Beursvloer en wijst ze feilloos op de valkuilen die je absoluut wilt vermijden.

Angelique, de drijvende kracht achter het bedrijf Sharity (www.sharity.eu), heeft haar sporen verdiend als initiatiefnemer, projectleider, trainer, coach en adviseur bij diverse Beursvloeren, waaronder die in Hilvarenbeek, Oss, Ede, Veenendaal, Den Haag, Meierijstad, Dordrecht en 's-Hertogenbosch.

Naast haar expertise in het organiseren van Beursvloeren, regelt Sharity regelmatig vrijwilligersdagen voor bedrijven. Als pionier van het Maatschappelijk Netwerk (Ede, Veenendaal) heeft Angelique tevens een businessnetwerk voor maatschappelijke organisaties tot stand gebracht, wat haar betrokkenheid en visie op duurzame samenwerking benadrukt. Ontdek met Angelique Ottens de kunst van het succesvol organiseren van 'de Beursvloer'.
 

De training
 

Op dinsdag 6 februari 2024 organiseert Angelique een professionele training, ontwikkeld door Sharity, waarin alle cruciale aspecten van het succesvol organiseren van een Beursvloer aan bod komen. Deze gestructureerde sessie is ontworpen om deelnemers stapsgewijs door het volledige Beursvloerproject te leiden. Gedurende de training worden deelnemers vertrouwd gemaakt met de 8 essentiële stappen voor een succesvolle Beursvloer:

  1. Initiatief

  2. Voorbereiding

  3. Uitvoering

  4. Briefings

  5. Hulpvragen

  6. Het evenement

  7. Nazorg

  8. Opvolging

De training biedt praktische instructies om elke stap zelfstandig uit te voeren, inclusief handige hulpmiddelen zoals het Beursvloer draaiboek en de communicatiekalender. Angelique deelt tijdens de sessie niet alleen praktijkvoorbeelden van succes, maar belicht ook valkuilen op basis van haar eigen ervaringen. Hier wil je bij zijn!
 

Informatie
 

De datum van de volgende training is nog niet bekend. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden of voor worden uitgenodigd? Stuur dan een mail aan angelique@beursvloer.com

 

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions