Deelnemers

Deze training is bedoeld voor organisaties en bedrijven die gaan deelnemen aan jouw Beursvloer


Ontgrendel het potentieel van jouw Maatschappelijke Beursvloer!


Maatschappelijke organisaties ervaren vaak uitdagingen bij het krachtig en duidelijk formuleren van hun behoeften. Het vertalen van financiële wensen naar concrete ondersteuning in de vorm van menskracht, kennis of middelen blijkt een lastige opgave. Op de Maatschappelijke Beursvloer wordt er echter met gesloten beurs gehandeld, waardoor het cruciaal is om de juiste connecties te maken.

Bedrijven daarentegen hebben soms behoefte aan meer inzicht in hoe een Beursvloer werkt en wat er precies van hen wordt verwacht. Hier komt de oplossing: de Beursvloertraining!
 

Waarom de Beursvloertraining aanbieden aan jouw deelnemers?


Om ervoor te zorgen dat jouw deelnemers waardevolle matches maken op de Beursvloer, raden we ten zeerste aan om de Beursvloertraining aan te bieden aan maatschappelijke organisaties (bedrijven zijn ook welkom). Deze training rust op vier essentiële pijlers:

  1. Wat mag je verwachten van het Beursvloer evenement?

  2. Hoe formuleer je doeltreffende hulpvragen?

  3. Creatieve en opvallende tegenprestaties: hoe pak je dat aan?

  4. Effectieve zelfpresentatie: hoe onderscheid je jezelf en je organisatie?

Onderzoek bevestigt dat organisaties en bedrijven die de training hebben doorlopen, beduidend succesvoller zijn in het maken van waardevolle matches op de Beursvloer.
 

Investeer in succes!


Wil je op jouw Beursvloer waardevolle matches laten ontstaan? Bied dan deze training aan je deelnemers aan! Voor meer informatie of om de Beursvloertraining te boeken, stuur een mail naar angelique@beursvloer.com. De kosten voor deze training bedragen € 800,- excl. BTW (max. 40 deelnemers). Verhoog de kwaliteit van jouw Beursvloer door deelnemers goed voor te bereiden!

Beursvloer 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions